Afslutningsfest

Så er det ved at være tid til at den store af de to små skal stoppe med gymnasiet. Det bliver noget af en tur for ham, idet han normalt foretrækker at spille computer med vennerne fremfor at gå ud og drikke sig fuld, men det har han jo nok heldigvis arvet efter sin far, som man siger. Dog ved jeg, at hans kammerater, som vel at mærke ikke går i gymnasiet eller allerdede har færdiggjort det, har planlagt noget af en fest for ham. De havde fået hjælp fra en ekstern fest arrangør, som vist nok bare kan den slags, så der bliver ikke et øje tørt.

Jeg har ikke fået særlig meget at vide omkring det, men jeg ved, at det er med vilje, da jeg vist også har en rolle, som ikke må røbes før dagen. Jeg håber ikke, at det er noget plat eller idiotisk, som unge en gang imellem finde på, men det er det nok heller ikke. Jeg bliver opfattet som en ret seriøs mand af hans venner, men måske netop derfor kan de have lyst til at gå hele vejen over stregen med mig. Det håber jeg ikke, for så vanker der, som min gamle far sagde det.

Jeg ved at det er Ronni og Kenned, der står for det plus denne infamøse festarrangør, der ved præcis hvad, de unge vil have disse dage. Jeg ved ikke hvad, det skal blive til, men sjovt nok er jeg også selv lidt spændt i min gamle krop, da det ikke er hver dag, der sker denne slags – og så er jeg selvfølelig pave stolt over at min  store dreng er kommet igennem gymnasiet med ret flotte karakterer!

Det kan også være, at jeg skal hyre et dygtigt eventbureau til at hjælpe ved planlægningen af Toves 30 års jubilæum næste år. Hvem ved. Først ser vi lige hvordan dette arragement kommer til at gå!

Billede fra theeventbureau.com
eventbureau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *