Hjælp til flytning!

on

Kære alle medfølgere og folk, der følger med – som om det ikke var det samme. Nå. Vrøvl til side herfra. Jeg har brug for en ven eller to, der kan komme og hjælpe mig og Pernille med at flytte en masse gamle sager fra min fars sommerhus på Rømø. Det bliver noget af en tur, kan jeg allerede nu afsløre, men det er vigtigt for mig, at der er nogen, der vil bistå mig i denne svære tid. Vi har vel alle mistet en mor eller far eller anden, men det er ikke bare sådan at se bort fra i hverdagen. Jeg savner min far og det kommer til at blive meget svært for mig at se på alle hans genstande og ejendele ude i sommerhuset.

At folk, man har nær, går bort en efter en, er der ikke noget at sige til. Sagen er bare den, at man skal leve uden dem fremover. Nå, men sådan er det og det kan der ikke ændres på.

Jeg ved ikke hvad, vi skal transportere alle hans ting i. Det hele skal ud til Rødovre, men jeg kender ingen, der har en bil, der er stor nok, idet der er tale om rigtig mange ting. Måske jeg burde kontakte et godt og venligt flyttefirma til at stå for de store ting, men de skal jo nok først komme 3 eller 4 timer efter, vi har fået pakket det hele ned og smidt alt ud, der ikke længere kan bruges samt ting vi ikke vil have. Det bliver iøvrigt en ret svær ting. At skulle skille sig af med ting, som vi ved havde en stor værdi for ham. Men vi bliver nødt til det, for ellers er der ingen grænser for hvor mange ting, vi skal have opmagasineret igennem generationerne. Sådan er livet så bittersødt.

Flyttefirma
Billede fra danskilondon.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *