Hvilken sko skal man vælge?

Der er så mange frække odeller, når det kommer til skate skoen og brandet Vans, der i de sidste par årtier har været noget af det mest eftertragtede, når det kommer til street wear sko. Jeg er meget glad for alle de par, jeg igennem tiden har haft, så jeg har ikke noget imod bare at fortsætte med at købe den slags sko, når jeg endelig skal ud og bruge penge på det.

Vans er ikke bare en sko for mig. Vans symboliserer en hel livsstil og jeg kunne ærligt talt aldrig finde på at købe et andet mærke ift. sko. Hvis det omhandler t-shirts eller bukser, er det fint nok, men ikke når det kommer til sko. Her skal man tænke sig godt om og altid have en rød tråd i ens stil og udtryk – ellers bliver det svært for de andre skatere at tage en seriøs. Men omvendt – vi er ved at være for gamle til at bekymre os om den slags, men alligevel betyder det lidt for mig.

Hvorom alting er, er nye sko en skøn ting og man kan bare føle det i hele kroppen, når man tager nye sko på og går i byen eller bare en tur med hunden. Det er som om, at det giver en kræfter hele vejen op igennem kroppen og man føler sig bare utrolig vel tilpas. Vi kender det allesammen.

Jeg har prøvet at finde nogle forskellige billeder at den sko, jeg ønsker at købe til mig selv denne gang og herunder er der et foto af den sko, jeg skal på udkig efter. Jeg håber de har den et eller andet sted derude, for ellers må jeg købe den over nettet, hvilket formentlig også er billigere. Nu vil jeg så gå udenfor og ryge mig en smøg, før jeg skriver mere og så må I alle have en god dag!

Vans
Billede fra anchorbmx.com.au

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *