Jubii!

Gæt lige en gang hvem, der er blevet inviteret med hele den pukkelryggede på camping. Korrekt, det er mig. Det er bare så lang tid siden, at jeg har været på camping, så jeg glæder mig helt vildt til at prøve det igen! De andre siger, at det er hyggelig og sjov camping med indendørs vandland, men det vil jeg altså gerne se før, jeg tror det. Jeg tror selvfølgelig på de andre, men det kan jo være, at der er nogle andre, der har stukket dem en plade. Og jeg stoler ikke på alle. Det sagde min far altid, at jeg ikke måtte, da alle andre let kunne udnytte en, hvis man stolede på dem uden at kende dem.

Her er et billede fra det sted, hvor vi skal på camping. Det ligner da i hvert fald nogle folk, jeg ville stole på. Ikke blindt, men de ser da alle søde ud. Det ser på ingen måde opstillet ud, så det gør også, at jeg allerede stoler på de folk, der har den campingplads. De er sikkert rare og venlige mennesker med en god sans for orden og ro.

camping med indendørs vandland
Billede fra hasmarkcamping.dk

Ro og orden, hedder det vist. Ja, det var noget min far altid havde. Specielt på hans kontor omkring den store flotte globus, der kunne dreje fra foden. Jeg pillede altid ved den og så sagde far, at han ville pille ved mig. Det killede altid, når vi pjattede og mor grinede altid med, når vi begge var helt trætte af at lege.

Jeg savner min far, men mon ikke denne tur med familien får mig til at glemme ham et øjeblik. Det håber jeg i al fald, at den gør. Bare ikke for evigt, for jeg kan både grine og græde, når jeg tænker tilbage på de gode stunder med farmand på kontoret.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *