Lækre Sager!

on

Tjek venligst denne webshop ud! De må da med sikkerhed være de førende indenfor covers og cases til iPhone i Danmark. Der er helt vildt mange lækre farver og rigtig mange fede typer covers og cases. Hvis jeg var dig – og jeg havde en iPhone – ville jeg skynde mig at klikke ind på sitet. Det er ret vildt, at de har skrabet så mange forskellige ting sammen derinde.

iPhone cover
Billede fra blog.tv2.dk

Jeg tjekkede et, der var sådan lidt drenget med militær eller camouflage farver. Det var ganske enkelt bare for fedt! Jeg tror sgu jeg køber det før der er en af jer, der gør det. Det er bare for fedt, når ens iPhone bliver unik at se på! Der er intet værre end at rende rundt med sådan en standard telefon, som der slet ikke beskriver noget om en selv. Der står jeg altså af og siger ellers tak til opgaven.

Nok om denne slag, men i må da give mig ret i, at det er vigtigt at have sin egen specielle stil, ikke? Hvis man ikke skiller sig ud fra alle de andre, er der da ikke rigtig noget ved det længere. Sådan har jeg det i hvert fald. Det er ligesom med ens tøj stil – den skal da heller ikke være ens med andres? Det synes jeg i hvert fald heller ikke, at den skal. Der er intet værre end at troppe op i sit nyeste gear eller sprødeste puds – kun for at se en anden have præcis det samme på.

Jeg er ikke den sarte type, men denne webshop har altså bare lige det, der passer til min skatttede. Det super lækre iPhone cover, som jeg havde kigge på, skal jeg nok få fingrene i og mon ikke der følger en lækker case med? Det håber jeg, at der er penge til.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *