Min Nye Læderjakke

on

Her har vi noget, der kan bruges til noget! Skandinaviens ældste og største producent af læder jakker og andet udstyr af læder, har simpelthen de bedste læder jakker til diverse brug! De hedder Jofoma og de startede med at lave læder tøj tilbage i 1926. Jofoma har været navnet siden 1998 og jeg skal love for, at der er styr på tingene og deres kollektioner er noget af det smukkeste, jeg har set i læder gennem hele mit lange liv.

Jofoma
Billede er taget fra selectism.com

Ganske Normalt!

Mange derude vil måske mene, at det er synd for køerne eller andet, men vi taler jo ikke flåning af mink og ræve eller henrettelser af søde sæler. Det er en meget simpel sag – det med læder – og det er blevet brugt siden urmenneskerne traskede nøgne rundt med træ køller og samlede bær.

Sex eller Rasmus Seebach

Der er noget frækt over en god læder jakke. Det ved alle. Der er lidt sexede undertoner ved det, men ikke alle, der bærer en læder jakke, anerkender denne ting. Det er også helt ok med mig, men jeg kan nu godt lide den sexede kant, der er over læder. Det hænger måske sammen med min hardcore rock musik smag samt alle mulige andre ting ift. min person, men det er jeg også helt tilfreds med. Det er om ikke andet bedre end at sidde og høre Rasmus Seebach hele dagen lang og tude over spildt mælk.

Jeg har iøvrigt lige købt en ny Kawasaki Ninja 250 CC til ca. 50.000 kr. og det beddste ved dette er, at Jofoma laver de fedeste læder jakker til motorcyklister som mig selv. Så bliver det ikke meget bedre! Glem alt om ruskind, plast, gummi, hør, bomulg osv.. Læder er det nye – uden at være nyt. Det er det frække – uden at være for frækt og det er det hårdeste – selvom det er blødt. Jofoma gør det rigtig godt – Det er stensikkert!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *