Sjove ting og sager

Jeg var inde på Istedgade den anden dag og kigge på en masse sjove ting og sager. Nu til dags kommer sexlegetøj jo i så mange herlige afskygninger, at man ikke kan undgå at blive nysgerrig. Men husk på hvad katten døde af. Jep, det var nemlig nysgerrighed. Ikke desto mindre elsker jeg at kigge med øjnene – og ikke fingrene. Bare fordi man ser nogle sjove ting, behøver man ikke kaste sig i brug med dem med det samme.

Jeg så f. eks. et par lyserøde håndjern med pels på. De så da ret sjove ud. De ville se godt ud om hænderne på min kæreste. Men om jeg ville være ham, der skulle tvinge hende i dem, tvivler jeg meget på. Hun er så hamrende konservativ, når det gælder sex. Hun prøver aldrig noget nyt og siger altid, at der ikke er nogen grund til at rode ved det, hvis det fungerer i forvejen. Jeg elsker hende for at være så simpel. Men samtidig ønsker jeg mig også lidt mere eventyr.

Og netop derfor har jeg købt mig selv en lolita dukke. Det var helt ok med min kæreste, så nu skal jeg prøve en masse sjove ting af med hende. Det er dog ret ærgerligt, at hun ikke kan bidrage med mere end bare at tage imod – men samtidig er det skønt, at hun ikke kommer til at brokke sig over det hele.

Når det kommer til denne slags lokkende sexlegetøj, ville jeg ønske at min kæreste var lidt mere frisk. Hun har dog sagt til mig, at hun gerne ville se mig i aktion med dukken, men det skulle kun være for at grine af mig. Så tror jeg vist bare, at det er bedre, at det er mig og dukken. Det kunne lige passe, at hun vadede ind og fangede mig igang med et stykke plastik. Ellers tak.

sexlegetøj
Billede fra nyhederne.tv2.dk

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *