Tøj fra G Star

Jeg elsker hip hop musik, men dette brand har nok ikke meget at gøre med Gangstarr med DJ Premier og GURU (RIP). Dette er bare et rigtig populær brand indenfor beklædning og jeg må indrøme, at jeg synes, det passer godt til mig, men ikke fordi jeg lytter til hip hop. Rettere fordi jeg er mode bevidst. G Star kan findes i mange butikker, idet der er mange kæder, der har anerkendt det som et af de fedeste brands i gennem flere år, hvilket de også kun har haft held med. Man kan også finde det på nettet, hvor man endda kan bestille varerne uden problemer – som f.eks på denne webshop her: http://www.meinto.se/brands/g-star-raw.

Uden at gøre mere reklame fra webshops derude, vil jeg lige skynde mig at knytte en kommentar til samme. Denne webshop er simpelthen bare brugervenlig og let at bestille fra! Hvis bare alle andre webshops var på samme måde. At det ikke er tilfældet skyldes sikkert flere ting. Balndt andet at man ikke tænker på de besøgende på siden, lige så meget som man tænker på at tjene penge, så hvis du læser dette og har en webshop, kan du roligt tage ved lære af det link, jeg postede herover. Jeg ved ikke, om de har stor succes eller noget, men alene det, at jeg mener at det virker som et godt sted at handle, indikerer, atde minimum har en person herude, der går kritisk til værks, når det kommer til at bedømme deres hjemmesider.

g star
Billede fra yourlogoresources.com

G Star Raw har mange fede jeans og meget andet lækkert tøj, så det er bare om at rubbe neglene og gå ud og tjekke mærket ud. Jeg tager selv ud i butikkerne og kigger – eller oser som min mor kaldte det – for derefter at gå hjem for at bestille de samme modeller i de rigtige størrelser over nettet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *