UHA!

Til alle jer derude, der har jeres private liv og desuden jeres pc kær: Læs denne artikel om “scareware”! Den kommer lige her: http://www.spywareinfo.co.uk/! Det virker ret skræmmende. De har endda fundet et nyt navn til den slags, jeg aldrig havde hørt før. “Scare ware”. Det virker ret skræmmende, som navnet også indikerer på engelsk. Først var der spyware og så kom malware. Nu har vi så den seneste i rækken – nemlig scareware! UHA!

Det er ret interessant at læse om hvordan, denne slags satan fungerer! Klik ind på mit link og læs artiklen. Bare rolig – der er ikke noget i skal købe derinde og det er ikke et dårligt link – Det er sådan set bare meget interressant læsning, idet denne slags virus – eller hvad man skal kalde den – er meget udspekuleret. Den kan I selv få lov til at læse derinde. Jeg har ikke i sinde at omskrive hele artiklen, så I må lige gribe musen og klikke en ekstra gang. Men sørg venligst for at kigge forbi min blog jævnligt. Jeg kommer gerne med en masse gode tips om denne slags, da dette er begyndt at fange min interesse mere og mere med tiden.

Jeg har nu fundet ud af, hvor meget det betyder at have styr på sin pc. Næste gang, der er noget i vejen med den, ved jeg præcis hvad, jeg skal gøre. Jeg føler lidt, at jeg har læst en ligning, som for mig i mange år har være uløselig, fordi jeg ikke har kendt værdierne på nogle af x’erne. Nu er det anderledes. Jeg føler mig som Superman på Internettet nu og det er bare en skøn følelse.

Tak til alle jer, der skriver om alt dette på nettet. I er modgiften til al den kryptonit, de onde mennesker lægger ud til os uskyldige Supermænd!

antivirus
Billede fra bestantivirusforwindows7.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *