Flere må i parterapi

Verden i dag er præget af hurtige og brede armbevægelser, egocentrerede individer og påvirker således vores hver dag i stor stil. Det betyder at flere og flere går til psykolog og det gælder især også par. Igennem de sidste 7 år er antallet af par, der går til parterapi steget med flere hundrede procent.

Det skyldes især de hårde krav der stilles på vores arbejdspladser, der stilles også hårde krav til forældre om opdragelse af børn, sikre at børnene spiser sund mad, desuden skal man også passe på sig selv og dyrke sport. Alt i alt kan alle disse discipliner på sigt blive en ren stress faktor og i dagens Danmark er vi slet ikke gode nok til at sige fra.

Det betyder at mange tager arbejdet med hjem og når forholdet så vakler på grund af manglende eller ingen fokus på familieidyllen derhjemme, ender det i parterapi. Vi er i  dag i en verden hvor alt skal behandles, der findes flere og flere psykiske lidelser og det er nærmest almindeligt at hvert menneske har prøvet at have stress. Heldigvis er der kommet nye initiativer så som mentaline hvor man kan finde psykologhjælp online.

Det har gjort psykologer langt mere tilgængelige og det er nemmere at presse ind i et aktivt og travlt program i hverdagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *