Online bestilling fra Holland

Selvom jeg i en del år efterhånden har handlet online, er det ikke alle lande jeg føler mig lige sikker på, når der skal shoppes. Det gælder især lande uden for EU, men da jeg står og har fundet et godt tilbud på en hollandsk shop, kom jeg også i tvivl her. Jeg har aldrig tidligere handlet fra Holland.

Jeg skal have købt et doucheset og det fås kun i Holland, derudover har jeg akut behov for et Damixa produkt der også kun findes i Holland. Problemet er som sagt bare at jeg ikke helt stoler på leverandører i lande der er så langt væk fra Danmark. Hvad har jeg af muligheder for at få mine penge tilbage hvis det går galt? Kan VISA refundere penge hvis jeg aldrig modtager mit produkt?

Min kone har tidligere bestilt et par ballerina sko fra Sofie Schnoor som aldrig nåede frem, her blev pengene ikke refunderet og gik bare tabt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *