God oplevelse med bogholder i Aarhus

Jeg har altid været lidt af en tumpe ift. indberetning af skat m.m. Det er aldrig noget, jeg helt har forstået, og hvis jeg skal være helt ærlig, så er det noget, jeg helst er gået store cirkler uden om. Dog fik jeg et kæmpe skattesmæk sidste år, og derfor bookede jeg et møde hos en sød bogholder i Aarhus.

Jeg synes, det er surte penge, man skal smide tilbage til skat. Da jeg åbnede min årsopgørelse sidste år og opdagede, at jeg skulle smide små 30.000 tilbage til skat, må jeg indrømme, at jeg havde lyst til at tude. Jeg fik lavet en aftale med skat om afdrag, men det var nogle benhårde måneder, jeg skulle igennem. Nogle folk tænker måske, at det var min egen skyld, og at jeg burde have opdaget, at jeg fik for meget udbetalt, men jeg har desværre ofte været sådan en type… hvis jeg ikke ved det, så sker det ikke. Og jeg prøver helst at undgå breve fra det offentlige m.m., fordi jeg altid forbinder det med noget dårligt.

Og ja, det kom der så noget dårligt ud af. Derfor fulgte jeg min kærestes råd og hev fat i en professionel, som kunne hjælpe mig med mine skatteindberetninger. Jeg fandt en kvindelig bogholder i Aarhus, der faktisk ikke var så dyr til at hjælpe mig. Hun var super sød, og jeg følte virkelig, at jeg var i gode hænder. Jeg var bange for, at hun måske ville være lidt nedværdigende overfor mig. Fordi mine tidligere oplevelser med skatterådgivere, som f.eks. dem som sidder på Borgerservice.dk har altid været så nedværdigende når jeg en sjælden gang imellem har været forbi for at spørge ind til mine skatteindberetninger.

Hvis du også har et problem med dine skattepapirer, så kan jeg helt klart anbefale at bruge Aersregnskab.dk, de får helt klart ros med på vejen fra mig af.

alphabetical index to sort index cards. customer addresses and patient data.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *