Den perfekte servicepakke til bilen

Vi ved allesammen godt, at det er uhyre vigtigt at holde bilen vedlige. Vedligeholdese af bilen er et must for at sikre den længst mulige levetid for sit faretøj. Desværre kan det svært at finde den rigtigte løsning, som indeholder alle de vigtigste faktorer for at din bil kører som en drøm. Dette problem har bilforhandleren Aunsbjerg kommet til livs ved at tilbyde forskellige servicepakker til en fast lav pris om måneden – derved sikrer man sig som forbruger, at bilen fungere optimalt.  Hvis man er så heldig at lave en erhvervsaftale, kan man endda lave en skræddersyet aftale som passer lige til ens behov.

Servicepakke der passer til kunden

Hver gang du sætter dig ind i dit køretøj, slipper du nu for den forbistrede bekymring om at lede i tykt og tyndt fter et kyndigt værksted, for at reparere bilen. Er du bossidende i Horsens, Kolding eller Århus har Aunsbjerg en afdeling til dig hvor du nemt og trygt kan aflevere bilen, hvis det uungåelige endelig skulle ske. Få køreglæden helt i top, og nyd den fordelagtige sikkerhed, ved at benytte Aunsbjerg servicepakker. Men hvilken pakke, skal du som forbruger så vælge? Det kommer helt an på bilens stand og alder. Men tøv ikke, Aunsbjerg har med garanti en løsning der passer til dig.

Autoriseret værksted med fokus på kundens behov

Aunsbjerg er autoriseret værksted for alle de store bilmærker,  så du kan trygt lade dem om at sørge at din bil spinder som en mis igen.

Er du dog på udkig efter en ny bil, så står aunsbjerg også klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning til dig. Aunsbjerg forhandler nemlig også med nye og nyere brugte biler. Med et kyndig personale kan du være sikker på at få den ultimative rådgivning og danne dig et fornuftigt grundlag for købet af din næste bil.  Er du ikke i købsmode, har du også mulighed for at lease drømmebilen til dit behov.

Se mere på Aunsbjerg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *