Svensk virksomhed indtager Danmark – Mønthuset Danmark

Det strengt populære mønthus, Mønthuset Danmark er oprindeligt et svensk postordre firma, der sidenhen valgte at ekspandere til Danmark. Det viste sig at være en god idé da Mønthuset Danmark hurtigt fik en fast fanskare blandt de danske møntsamlere.

Det viste sig hurtigt at Mønthuset Danmark udfyldte et gap i den danske møntsamlerkultur, hvor distribution ikke var i højsædet. Det blev med et lavet om, da Mønthuset åbnede deres første danske afdeling. Pludselig var der frit lejde imellem de udenlandske specialmønter og de danske samlere.

Mange møntsamlere har siden hen udvidet deres egne kompetencer indenfor møntimportort, især igennem websider som Gul og Gratis, Den Blå Avis, QXL og Ebay Danmark. Men Mønthuset Danmark har stadig mønter med unikt præg, som ikke kan købes andre steder og derfor nyder Mønthuset Danmark stadig fin opmærksomhed fra de danske samlere på trods af det øgede udbud på Internettet.

Er du interesseret i at læse mere om Mønthuset Danmark, har vi udvalgt nogle referencer som du finder nedenfor dette kapitel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *