Tidligt hårtab? Prøv Billig Hårtransplantation

Går du og føler lidt skam over at tabe håret? Det er der mange der gør, og jeg har bestemt været en af dem. Mit hår begyndte at tynde noget ud for en 4-5 år siden, men jeg tænkte ikke som udgangspunkt at jeg ville få gjort noget ved det. Der må jeg så sige at det har ændret sig siden hen, for man bliver lidt træt af at være 45 og tyndhåret som jeg havde forestillet mig det når jeg når 70 år. Jeg har løbende prøvet forskellige kosttilskud og medicin, men der er ikke rigtig den store effekt.

Min vej til et tykkere hår blev gennem hårtransplantation, hvilket er et drastisk, men også nødvendigt valg for mig. Dertil skal det så siges, at jeg her et år efter, er meget tilfreds med resultatet og min selvtillid bestemt er blevet boostet af det. Hele beslutningsprocessen startede en dag, hvor jeg så noget i fjernsynet om hvor langt læger og forskere var nået i udviklingen med hårtransplantationer. Jeg googlede lidt og fandt ud af at det er en temmelig dyr fornøjelse i Danmark, men til gengæld kostede det kun det halve i Tyrkiet via billig-hårtransplantation.dk.

Som person er jeg virkelig en der undersøger tingene, især når det kommer til så stor en beslutning. I min søgen kunne jeg dog ikke finde noget negativt om behandlingen med hårtransplantation i Tyrkiet, da lægerne er mindst lige så langt fremme som de er herhjemme. Den klinik jeg skulle til med Billig Hårtransplantation, havde certificerede læger med mange års erfaring, og i prisen var turen derned, hjem, hotel og transport i Tyrkiet, samt vejleder dernede – med i prisen. Det var det helt oplagte valg for mig.

Jeg tog afsted efter aftale og noget interview med firmaet i Danmark. I Tyrkiet tog det tre dage og så sad jeg i en flyver på vej mod Danmark igen. Hele forløbet, både før, under og efter behandlingen, har været helt igennem fantastisk, hvor jeg virkelig har følt at jeg har været i gode hænder. Hvis du selv går og lider lidt med hår der ikke rigtig er som det var i dine sene teenageår, eller du har skaldet pletter eller lignende. Så er min anbefaling at du tager fat i Billig-hårtransplantation.dk, da de virkelig har godt styr på det de laver.

Det er et lille år siden jeg kom hjem fra Tyrkiet, og da mit hår var virkelig tyndt, skal jeg afsted igen for at få det sidste ordnet på toppen. Jeg ser frem til det, og forventer et fantastisk resultat når det er helet og begyndt at vokse ordentligt ud om en 8-12 måneder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *