Vandreferie & Trekking for alle aldre

Nu har du mulighed for at prøve noget andet end de sædvanlige charterferier, og komme på aktiv ferie med hele familien. Prøv en vandreferie i Nepal om efteråret eller tag til Spanien på trekking i sommerferien.

Trekking – Et nyt koncept

Som et helt nyt koncept på det danske rejsemarked, kan individuelle rejsende komme på aktiv ferie, enten vandring eller cykling, i deres helt eget tempo, og på lige præcis det tidspunkt de ønsker.
Det eneste de rejsende selv skal sørge for, er transporten frem til destinationen. Så sørger rejseselskabet for overnatningerne, eventuelle cykler og transport af bagage.

Kom på vandreferie med hele familien

Vil du gerne på en aktiv ferie med familien, men er du i tvivl om, hvilken rejse der er den rigtige for jer – så kontakt rejseselskabet.
Man behøver ikke at være erfaren, eller have en fysisk form som en Marathon løber. Vandreferier planlægges individuelt, og kan tilpasses alle niveauer med forskellige sværhedsgrader.

En naturoplevelse uden lige

Vandreferie er en stor naturoplevelse, men samtidig også ren afslapning – på en aktiv måde 🙂
De fleste forbinder vandreferie og trekking med ømme muskler, dårlig nattesøvn, insekter, telt og mad over bål. Men nu får I blot naturoplevelsen og ømme muskler, men med overnatning i en rigtig seng på et godt hotel.
Få familien væk fra fjernsynet, og tilbring i stedet ferien sammen i naturen, og kom helt tæt på hinanden.
Vandreferie i bjergene kan være en rigtig sjov og sund oplevelse for børn. Da børn fra naturens side er nysgerrige, så kan Alperne være det rene eventyr – og hvorfor ikke give dem det?

Bestil vandreferie online

En del rejseselskaber er så småt begyndt at sælge vandreferier online. Men hvilket rejsebureau skal man vælge? Ønsker du at komme på en trekking og vandreferie i udkantsbyer f.eks. i Nepal, Slovenien eller på Sri Lanka, så kan Mountain Adventures være det rette rejseselskab for dig.
Her tilbyder de vandreferier og andre former for aktiv ferie, i alle slags sværhedsgrader, i mange forskellige prisniveauer og til et bredt udvalg af lande og steder. Find udvalget på deres hjemmeside

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *