Billig rodbehandling uden kompromis med kvalitet

I sidste uge fik jeg pludselig rigtig ondt i min ene tand. Nu var det også snart 3 år siden, at jeg sidst havde været til tandlæge. Jeg ved godt i mit stille sind, at det ikke er særlig smart, men min tandlægeskræk er så stor, at jeg bare har valgt at udskyde tidsbestillingen.

Av av av – fire huller

Anyway, det havde nu ramt mig, og jeg skulle i den grad straffes for, ikke at have passet mit årlige tandtjek hos tandlægen. Da jeg kom til tandlægen, havde jeg overraskende nok hele fire huller. Det overraskede mig alligevel, at jeg havde så mange huller, for jeg børster dem altid grundigt mindst to gange om dagen.

Ikke nok med at min tandlægeskræk begyndte at brede sig i hele kroppen i dét tandlægen siger, at skal have lavet en rodbehandling, men så begynder min pengepung også at skrige.

Rodbehandlingen er måske ikke så dyr alene, men så kommer bedøvelsen oveni. Og da jeg lider af tandlægeskræk, så plejer jeg at få en dobbelt dosis af bedøvelse. Alt i alt, ville det altså blive en dyr fornøjelse, én som jeg helst ville være foruden.

En billig rodbehandling – Ja tak!

Jeg besluttede mig for, ikke at få lavet rodbehandlingen med det samme, for det havde jeg simpelthen ikke råd til. Jeg beklagede min nød til tandlægen, men han trøstede mig med, at de faktisk kunne lave en billig rodbehandling, og det behøvede slet ikke at blive så dyrt. Desuden, ville han også hjælpe mig igennem rodbehandlingen, således at min skræk ikke ville ødelægge det for mig.

Det endte alligevel med, at jeg fik foretaget rodbehandlingen med det samme og til en overkommelig pris, og uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Jeg var lettet, og nu er det slut med at udskyde mine tandlægebesøg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *