Iphone reparation – Ingen fup her

Går din iPhone i stykker, kan det blive en dyr affære at få repareret.  Der findes et hav af forretninger, der udfører iPhone reparation herunder skærm-udskiftninger, som kan hjælpe dig med reparationen hvis uheldet er ude.

Ofte kan en reparation blive dyre end først påregnet, og derfor skal du også være opmærksom på, hvor du får udført din iPhone reparation.

En undersøgelse har vist, at nogle forretninger bruger andre og uoriginale materialer end lovet, når de udfører en reparation. Nogle har endda oplevet at få ribbet deres iPhones originale dele, og erstattet med uoriginale, netop fordi de ganske enkelt er meget mere værd.

Står du derfor, og skal have lavet iPhone reparation, så bør du være ekstra opmærksom.

Da jeg for en uge siden, tabte min telefon og glasset smadrede, måtte jeg gå til en reparatør i Silkeborg. Prisen var fornuftig, og jeg valgte derfor at lade dem udføre reparationen af min iPhone. Efter godt og vel 30 min. Fik jeg min telefon tilbage, hvori at alle de udskiftede dele var originale. Så jeg var rigtig godt tilfreds.

TIP: Besøg Fonia for iPhone reparation i Silkeborg

Ifølge en Gallupmåling bruger 767.000 danskere en iPhone, når de skal foretage et opkald eller sende en SMS, og ifølge en rundspørge som Megafon foretog for Politiken, oplever 1 ud af 5 iPhone-ejere, at skærmen i deres iPhone bliver knust eller slår revner. Det er 20% af alle iPhone-ejere der oplever, at de på et tidspunkt skal have udført en iPhone reparation.

Selvom Apples garanti ophører når en uautoriseret reparatør får fingrene i din iPhone, så har du som dansker stadig god beskyttelse i køberloven, da du er dækket af den toårige reklamationsret. Du kan derfor som iPhone-ejer få skiftet din skærm hos en uautoriseret reparatør, og derefter klage til Apple hvis du finder andre eventuelle fejl ved telefonen. Er du bosiddende i Jylland, kan du også slå vejen forbi myrepair i Viborg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *